Alt om løb og løbetræning

Runcoach løbeprogrammer og træningsforløb
Udvikling af hjemmesider

Mobilen hjælper med at nå målet på løbeturen

DHS skilte synlighed

Få endnu mere ud af løbeturen ved at bruge mobilen, som en hjælpende hånd. Både musik og forskellige løbe apps kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Det er meditativt på den helt rigtige måde. Landskabet flyver forbi, og ens åndedrag vidner om at kroppen er i fuld gang. Den kolde vind føles dejligt i ansigtet. Den er med til at køle hovedet ned. Det hele går op i en højere enhed, når man løber derudad. Det bedste af det hele er musikken, der sørger for at holde rytmen i gang. Musikken pacer tempoet op og giver den ekstra motivation til at løbe et par kilometer mere. Selvom mange mobiler er meget store, så kan de sagtens tages med på løbeturen. Der findes et hav af forskellige remedier, som kan anvendes, så du kan få din iPhone med på løbeturen. Turen kan hurtigt blive lidt kedelig, hvis man ikke har sine yndlingsnumre til at holde tempoet kørende, når det begynder at blive lidt ekstra hårdt.

Holder styr på det hele

Udover at levere soundtracket til din løbetur, kan din iPhone X eller din iPhone 8 også sørger for, at der bliver holdt regnskab med dine løbeture. Der findes nemlig virkelig mange apps, som kan hjælpe med at strukturere og planlægge dine løbeture.

For at få det maksimale ud af en løbetur, er det vigtigt, at den er tilrettelagt på en måde, så den passer til netop til dit behov. Det er meget forskelligt, hvad folk gerne vil have ud af deres løbeture, og det er ligeledes meget forskelligt, hvor langt folk er i forhold til at nå deres mål med løbeturene. Hvis man gerne vil være sikker på at nå sit mål kan det være en rigtig god idé at lægge en plan. Det kan din iPhone hjælpe dig med.

Der er flere forskellige steder, hvor man kan købe sig til rådgivning, hvis man gerne vil forbedre sit løb. Det er også en god idé for de løbere, som er nået så langt, at der er brug for at professionelle giver en hånd med for at forbedre løbet. Der er findes dog stadig rigtig mange, som sagtens vil kunne få forbedret deres løb ved at downloade en app til deres iPhone. På den måde kan de spare pengene, der ellers skulle have gået til en dyr træner.

Nytårsforsættet er ikke en utopi

De mange forskellige apps kan holde styr på, hvor langt du løber, hvilken hastighed du løber med, og blandt andet på baggrund af disse informationer kan de udvikle hjælpeplaner, som kan være med til forbedre dine løberutiner på en måde, så du når dine mål i en ikke alt for fjern fremtid.

Til dem, der godt kan lide at løbe intervalløb, findes der også apps, som løbende på turen giver informationer omkring, hvilket tempo man bør løbe i. Der findes også ofte en funktion, der gør det muligt at konkurrere med vennerne. Det giver ofte, det sidste skub i retning mod at klare sine mål.

VIDEN OM LØB
Begynder guide
Pulstræning
Løbetræning
Løbeteknik
Krop & træning
Kost & ernæring
Maraton guide
ARTIKLER
Forskning
Kost & ernæring
Begivenheder
Styrketræning
Træningsteori
Anmeldelser
Kendte løbere
BEREGNINGER
Løbetider
Nyttige formler
Pulstræning
Kondital & iltoptagelse
Vægttab & tid
BMI - body mass index
Energibalance
Aldersgradueret tider
Energiforbrug ved løb
Fedtprocent
Flere beregninger
FORUM
Løbetræning
Løbehistorier
Begyndere
Orienteringsløb & terrænløb
Motionsløb
Maraton & halvmaraton
Ekstremløb
Kost & ernæring
Løbeudstyr
Skader & geoptræning
Køb & salg
Diverse
MEDIER
Copenhagen Marathon (2012)
Copenhagen Marathon (2011)
Nike Marathontest 3 (2011)
Copenhagen Halvmarathon (2010)
Nykreditløbet (2010)
Copenhagen Marathon (2010)
Nike Marathontest 1 (2010)
MINI Havneløb (2009)
Änglemark Aftenløb (2009)
Copenhagen Athletics Games (2009)
Adecco Strandparkløb (2009)
LINKS
Generelt
Eliteløbere
Løbeblogs
Organisationer
Løbeklubber - Sjælland
Løbeklubber - Jylland
Løbeklubber - Fyn
Løbeklubber - Bornholm
Løbeklubber - Hele Danmark
© 2008-2012 LOEBESIDEN.DK - UDVIKLET AF REALWEB.DK KONTAKT  OM OS