Loebesiden.dk • Vis emne - Billigere alternativ til HUSK loppefrøskaller

Billigere alternativ til HUSK loppefrøskaller

Debat om kost og ernæring for løbere

Billigere alternativ til HUSK loppefrøskaller

Indlægaf karstenmoeller » søn 28 maj, 2017 14:29

Jeg har i flere år taget HUSK loppefrøskaller men har været på udkig efter et billigere alternativ, da udgiften til HUSK løber op, når man tager det fast. I den forbindelse er jeg faldet over MyProtein, som sælger mange forskellige former for kosttilskud, vitaminer, nødder mv.

Priserne svinger lidt, da de kører mange forskellige tidsbegrænsede kampagner, men lige nu kan man få 1 kg. loppefrøskaller for 101 kr. Dertil kommer, at du kan få ekstra 25% rabat på din første bestilling, hvis du anvender dette link:

https://www.myprotein.dk/referrals.list?applyCode=KARSTEN-RDJ&li (https://www.myprotein.dk/referrals.list?applyCode=KARSTEN-RDJ&li)

Bare søg efter "husk" i søgefeltet. Med de ekstra 25% rabat kommer prisen i øjeblikket helt ned på 75 kr. for 1 kg. loppefrøskaller. Dette er en meget lavere pris end de mindst 100 kr. som man skal give for blot 450 gr. HUSK i butikkerne (når tilbuddene er bedst). Som sagt svingerne priserne hos MyProtein lidt, men der er altid meget at spare.

For at få de ekstra 25% rabat skal du købe for mindst 250 kr. Jeg vil dog anbefale at købe for mindst 300 kr. da portoen i så fald kun er 30 kr.

Produktet er lidt anderledes end det klassiske HUSK produkt vi kender fra butikshylderne. Produktet er i pulverform (som mel) i modsætning til det lidt grovere HUSK produkt. Personligt blander jeg det med lidt appelsinjuice hvilket virker godt. Det ændrer smagen en lidt smule, men det smager ikke grimt. Jeg har brugt det i nogle måneder og oplever, at virkningen af de to produkter er identisk.

Bemærk: Jeg har intet med MyProtein at gøre men har bare fundet siden, da jeg søgte efter et billigere alternativ til HUSK. Når du bruger ovenstående link får du de ekstra 25% rabat på din første bestilling (over 250 kr). Samtidig får jeg en rabat for at have henvist en ny kunde. Det samme kan du selv gøre, når du har afgivet din første bestilling.

Mvh.
Karsten Møller
karstenmoeller
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: søn 28 maj, 2017 14:26

Re: Billigere alternativ til HUSK loppefrøskaller

Indlægaf Niclas Pedersen » søn 15 jul, 2018 20:35

Hej Karsten, der kan være mange gode alternativer til at tage HUSK: Hvis du gerne vil have et immunforsvar og fordøjelse i topform samt få alle dine vitaminer og mineraler vil jeg anbefale at tage et tilskud med spitulina. Men du kan også overveje at supplere din kost med et kraftfuldt probitoika tilskud. Det gavner både din fordøjelse og dermed forbrænding.

Du kan finde en masse gode probiotika tilskud her
https://mave-problemer.dk/maelkesyrebakterier/
Niclas Pedersen
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: søn 15 jul, 2018 20:23


Tilbage til Kost & Ernæring

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst