Løbesko med eller uden gel

Debat om pulsure, sko, påklædning, væskebælter m.v.
Post Reply
Phi
Posts: 20
Joined: Wed 12 Aug, 2015 13:37
Location: København

Løbesko med eller uden gel

Post by Phi » Wed 09 May, 2018 20:38

Hejsa løbefolk

Jeg skal have udskiftet mine Asics 18 Nimbus neutrale løbesko. Jeg har løbet i tre år og haft to par Asics sko. Fået vejledning og taget løbetest begge gange.

Jeg vil naturligvis søge råd i sportsbutikken, (dennegang i en butik dessideret med løbeudstyr) men vil også gerne høre jeres meninger/erfaringer med at skifte fra sko med gel til sko anden stødaflastning.

Er sko med gel det eneste "saliggørende" eller skal jeg roligt finde en anden sko med god støddæmpning? Er lidt lun på Saucony Ride 10 som jeg har set har fået gode anmeldelser. Har en god følelse af at løbe i mine sko, men vil gerne have et par der er lidt lettere og da jeg ikke har prøvet andre slags sko, kan jeg jo blive positivt overrasket.

Jeg fik sko med god afdæmpning, da jeg bøvlede med skinnebens smerter. Er startet med at løbe i en forholdsvis sen alder så det tager åbenbart en evighed inden sener, muskler og led kan følge med, men har godt styr på det nu.
Er kvinde - ikke tung løber 55 kg. Løber 20-25 km/uge

På forhånd tak for svar :D
Phi

Uriah
Posts: 94
Joined: Wed 12 Jan, 2011 09:15
Location: København

Re: Løbesko med eller uden gel

Post by Uriah » Wed 09 May, 2018 21:26

Du kan løbe i hvad som helst ... ;) ... da det ikke er skoene, der giver skader, men for høj belastning over for kort tid.

Glem ikke, at sportsforretningerne primært er krejlere, der systematisk vil arbejde på at lænse dig for mindst 1500 kr. ... :shock: ... for et par løbesko

Phi
Posts: 20
Joined: Wed 12 Aug, 2015 13:37
Location: København

Re: Løbesko med eller uden gel

Post by Phi » Thu 10 May, 2018 11:21

Hej Uriah

Tak for svar. Jeg har nu ikke givet 1500 for mine sko og dem jeg har kig på koster mellem 800-1400.

Er nok så tilpas "naiv" at jeg bilder mig ind at løbesko er udviklet til at løbe i, selv om jeg ved at andre har trænet sig op til at løbe med bare fødder. Jeg er nu overbevist om at mine ben ret hurtigt ville blive smadret hvis jeg løb i mine gummistøvler :roll:

Til info kan tilføjes at jeg løber både på græs, grus, asfalt og fortorv. Om vinteren mest fortorv og løbebåndet.

Post Reply